Dashboard Handelsplannen

Mijn ideale Trade Plan – FIBO38ABC

23 februari 2022|

Hoe ziet mijn ideale Trade Plan er uit? Het is de FIBO38ABC constructie op de grafiek. Een subjectief handelsplan, toe te passen op elk tijdvenster van een grafiek met significante koersbewegingen.

Het DBS Drieluik MM handelsplan

8 december 2021|

Met de DBS indicator kan een prima Money Management handelsplan worden uitgevoerd, waarbij de positie omvang afhankelijk wordt gesteld van de kracht van de koersbeweging.

Rebound HTHB Setup

26 juli 2021|

Een Rebound HTHB Setup is een serie hogere bodems en hogere toppen onder de SMA lijn, dus een opleving in de downtrend.

Trading Range Breakout Setup

10 mei 2021|

Als een koers opwaarts uit een Trading Range breekt, kan dit handelsplan een zeer waardevolle strategie zijn om te profiteren van een nieuwe marktfase.

Trend-Up Setup

3 mei 2021|

Het Trend-Up Setup handelsplan is geschikt voor trendvolgende beleggers die in een bestaande stijgende trendfase na een correctie weer koopkansen zoeken voor nieuwe of additionele posities.

Katapult-Up Setup

3 mei 2021|

Als zich een Katapult Setup voordoet in een dalende trend, dan is dat een spannende koopkans voor countertrend spelers en koopjesjagers.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars