TA Handleidingen

Om uw kennis te vergroten vindt u hier een aantal handleidingen. Maar ook columns doen dienst als leerbron voor de geïnteresseerde actieve belegger. Daarnaast worden er regelmatig TA Coaching video’s toegevoegd en zijn er wekelijks webinars.

In de Chart Navigator wordt wekelijks de TA Coaching Rubriek gepubliceerd waarin een specifiek onderwerp wordt toegelicht. Al met al voldoende materiaal waarmee u in de praktijk aan de slag kunt zodat u zelf kunt testen wat het beste bij u past. Het Dashboard Beleggen systeem biedt u in ieder geval een zeer solide structuur.

Als belegger moet je niet nadenken maar voordenken…..

Nico P.R. Bakker, mijn oneliners

Er is niets mis met de chart, het probleem zit vaak bij de chartist…..

Nico P.R. Bakker, mijn oneliners

Als je een troebele grafiek met rust laat, wordt het vanzelf helder.…

Nico P.R. Bakker, mijn oneliners

Gratis Downloads

De Chart Navigator, de wekelijkse digitale nieuwsbrief boordevol technische analyses. In de tutorial over de nieuwsbrief kunt u lezen over mijn marktlensindicatoren en hun signalen en condities. Na bestudering van de tutorial bent u beter in staat om mijn TA coaching aanbevelingen te interpreteren en in de praktijk toe te passen.

Chart Navigator Tutorial

Dashboard Beleggen wordt gevoed door unieke combinaties van signalen van mijn marktlensindicatoren, hetgeen leidt tot specifieke marktcondities en bijbehorende coaching aanbevelingen. Welke rangen, standen, condities en coachings mogelijk zijn, leest u in deze tutorial.

Dashboard Beleggen Tutorial

Bakker’s Begrippenlijst  In dit document worden niet alleen standaard technische analyse begrippen en uitingen omschreven die ik regelmatig gebruik in mijn commentaren en publicaties, maar ook eigen benoemingen en interpretaties. Bakker begrippen die u zich eigen kunt maken om mijn TA coaching nog beter te kunnen volgen.

Bakker's Begrippenlijst

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars