TA Video Lessen Deel 2. Chart Reading en Charting Tools.

2.1 Trendanalyse

In deze Coaching Video wordt verteld hoe een Trendanalyse wordt opgebouwd. De opwaartse, neerwaartse trend en diverse bewegingen komen aan bod.

2.2 Trading Range

In deze Technische Analyse coaching video legt Nico Bakker de Trading Range uit. Wat kunt u er mee als Range speler en waar moet u voor oppassen?

2.3 Candlestick koerspatronen

De candlestick ofwel kaarsgrafiek heeft zijn eigen kenmerken en dus ook zijn eigen specifieke koerspatronen. In deze Technische Analyse Coaching Video worden de belangrijkste koerspatronen besproken die een visuele bijdrage kunnen leveren aan het optuigen van een koersscenario.

2.4 Fibonacci Charting Tool

Om potentiële koersbewegingen te kunnen bepalen wordt veelal gebruik gemaakt van Fibonacci retracements. Deze lijnen indiceren toekomstige steun- en weerstandpunten op de chart. Hoe deze retracements tot stand komen en wat je er mee kunt doen in de praktijk, wordt in deze video uit de doeken gedaan.

2.5 Steun en Weerstand

In deze video vertelt Nico hoe hij op het Dashboard invulling geeft aan de begrippen Steun en Weerstand. Hij legt uit hoe een Pivot Low en Pivot High voeding geven aan zijn steun- en weerstand mechanisme om kantelpunten inzichtelijk te maken.