Columns

ABNAMRO flink opwaarts – DAH.nl 25 oktober

25 oktober 2021|

De korte termijn aandelenvelden liggen er goed bij. Vooral de fondsen in de Bankensector en Verzekeraars. Mooie trendmatige bewegingen, veelal netjes glooiend, soms ook vrij steil, zoals de huidige rally op de dagkaart van ABNAMRO.

Bel20 bulls op stoom – Belegger.nl 20 oktober 2021

20 oktober 2021|

De aandelenmarkten liggen er goed gemutst bij, inclusief her en der met spannende weerstanden of lijnen die uitgenomen moeten worden om de trend te kunnen vervolgen. De Bel20 index heeft wat dat betreft meer speelruimte op zijn weekgrafiek.

AEX toont trendomkeer – IEX.nl 11 oktober

11 oktober 2021|

Op de korte termijn speelvelden neemt de spanning toe. Komen de bulls terug in de arena of laten ze toe dat de beren hun grip kunnen vergroten en zelfs een dalende trend gaan starten? Dit laatste dreigt op de AEX dagchart.

PHILIPS in de rebound – IEX.nl 4 oktober

4 oktober 2021|

De aandelenmarkten gaan rap onderuit, flinke berentikken ontsieren menig grafiek. Maar felle berentikken kunnen toch ook tot spannende rebounds leiden? Zeker wel, Philips is daar een mooi voorbeeld van.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars