Columns

EUROPA in correctiestand – Nieuwsbrief BNP

17 juni 2024|

Al geruime tijd is er sprake van een zeer positieve stemming op de aandelenmarkten. Langzaamaan rijst de vraag of het tijd wordt voor wat afkoeling, de EuroStoxx50 index als Europese beursbarometer is inmiddels goed bezig met een correctie.

MODERNA in achtbaanrit – Nieuwsbrief BNP

3 juni 2024|

Op de Amerikaanse speelvelden vinden we fondsen met een mooi trendmatig koersverloop, met zo nu en dan flinke uitschieters omhoog en omlaag. Moderna hoort ook thuis in dit rijtje. Op dit moment een zeer hoog achtbaangehalte, hoe nu verder?

AEGON van de kooplijst? – Belegger.nl

29 mei 2024|

In de pers verschijnt het bericht dat een grote Zwitserse bank Aegon van de kooplijst haalt, het advies wordt verlaagd van ‘kopen’ naar ‘houden’. Is dit charttechnisch gezien een juiste beslissing?

TESLA in eerste versnelling – Nieuwsbrief BNP

27 mei 2024|

Er lijkt verbetering op komst in het koersverloop, charttechnisch is er sprake van een ritje in de eerste versnelling. Laat mij de weekgrafiek voor u duiden en aangeven wanneer we weer kunnen spreken van “vol gas” vooruit.

NVIDIA en de 974 hobbel – Nieuwsbrief BNP

21 mei 2024|

Het koersverloop van Nvidia toont al geruime tijd aan dat de bulls heer en meester zijn op het speelveld. Er is een sterke uptrend gaande, met mooie upswings, gelardeerd met milde correcties. Een gewild beleggingsobject, maar blijft dat zo?

SHELL toont steilere trend – Nieuwsbrief BNP

13 mei 2024|

Het koersverloop van Shell toont al geruime tijd aan dat de bulls heer en meester zijn op het speelveld. Er is een sterke uptrend gaande, met zelfs een versteiling in het koersritme. Sta mij toe dit nader te duiden op de weekgrafiek.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars