TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Berenstempels – TA Coaching Rubriek

23 november 2022|

Als de aandelenmarkten er goed gemutst bijliggen en er mooie bullenparades zichtbaar zijn, dan rijst vanzelf de vraag wanneer er haperingen optreden. Welke directe indicaties van topvorming, ook wel berenstempels genoemd, zijn er?

Samenspel tussen body en spriet

2 november 2022|

De candlestick is een prima weergave van koersverloop, waarbij trend en sentiment keurig in kaart gebracht worden. Dankzij de specifieke vorm krijg je ook een goed inzicht in beleggersgedrag, vooral als je het samenspel tussen body en spriet volgt.

Marktconsensus

5 oktober 2022|

Veelal is een veel te hoge consensus de opmaat voor een draai in het sentiment. Een stukje proza ter overweging.

DBS beleggingsklimaat

29 september 2022|

Onze DBS indicator geeft historisch inzicht in de status van de koersbeweging. Anders gedefinieerd, met de DBS wordt het beleggingsklimaat inzichtelijk gemaakt. Een stukje proza als toelichting.

Trend en Turbulentie

21 september 2022|

Ik zal de vier verschijningsvormen bespreken die mogelijk zijn in combinaties van trendmatigheid en turbulentie. Een leuk lesje landschapsherkenning.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars