TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

De Exit Long (XL) Coaching aanbeveling

24 januari 2024|

De tweede van de vier Dashboard coachings, de XL coaching overweging hoort bij de UP conditie van de markt. Hoe komt deze XL tot stand? Hoe luiden de spelregels? Een blik in mijn TA keuken, maak kennis met mijn receptuur.

De Enter Long (EL) Coaching aanbeveling

16 januari 2024|

De eerste van de vier Dashboard coachings, de EL coaching overweging hoort bij de UP conditie van de markt. Hoe komt deze EL tot stand? Hoe luiden de spelregels? Een blik in mijn TA keuken, maak kennis met mijn receptuur.

Beleggen is toch niet hetzelfde als gokken?

10 januari 2024|

Is beleggen, vooral met behulp van technische analyse, hetzelfde als gokken? Nee, want dan zou TA geen bestaansrecht hebben. Maar er zijn situaties denkbaar, waarbij beleggen wel degelijk een hoog gokgehalte heeft.

De Beurs Weerman

3 januari 2024|

Storm Henk raast over het land en zorgt voor veel overlast. Ook het Damrak lijkt hier last van te hebben als ik kijk naar de huidige koersontwikkelingen. Sta mij toe mijn Dashboard bevindingen eens te bezien door de bril van de weerman.

Achterom kijken

12 december 2023|

Achterom kijken is gebruikelijk, maar heeft ook een aantal minpunten. Wie namelijk teveel achterom kijkt, struikelt over de toekomst. Lees mijn proza ter verduidelijking.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars