TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Trendlijn en Trendkanaallijn – Grafiekles 1

19 augustus 2021|

Het analyseren van een koersgrafiek is onderhevig aan specifieke spelregels. In een nieuwe serie ‘Grafieklessen’ zal ik de belangrijkste charttechnische tools bespreken, we starten met de lijnentechniek.

Beleggersblunders

12 augustus 2021|

Ik benoem 15 blunders die je als actieve belegger moet omzeilen om succesvol te zijn. Hoeveel van de 15 heeft u er onder de knie?

BNP Paribas Turbo en Booster

4 augustus 2021|

BNP Paribas heeft de Turbo en Booster als hefboomproduct in haar assortiment. Wat zijn de verschillen tussen deze twee producten en waar moet je in de praktijk goed op letten?

Vakantie lectuur

28 juli 2021|

Als vakantie lectuur presenteer ik een aantal kersverse one-liners en andere stof tot nadenken...veel plezier!

Emotie en Intuitie

15 juli 2021|

Wat doet emotie en intuïtie met beleggers? Wat is het eigenlijk? Stof tot nadenken voor de actieve belegger die worstelt met zijn emoties........of intuïtie?

Leading en Lagging

24 juni 2021|

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom een grafieklezer eerder in actie komt dan een indicatorvolger? Dit heeft te maken met leading en lagging. Anders gezegd, wel of geen vertraging.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars