TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Herken de marktfase

20 oktober 2021|

Het concept van marktclassificatie is van cruciaal belang voor het analyseren van een grafiek en het optuigen van een scenario.

FA versus TA

13 oktober 2021|

FA en TA naast elkaar in de praktijk, hoe gaat dat? Waar moet je als actieve belegger rekening mee houden? Een stukje proza ter overweging...

Wiskunde op de beurs

6 oktober 2021|

Hoe ziet oktober er statistisch uit? Is het een goeie beleggingsmaand? Wat zijn de beste beleggingsmaanden? Wat is het beste kwartaal? Wat kunnen we historisch gezien verwachten richting de jaarultimo?

Hoe groot moet de hefboom zijn?

30 september 2021|

Als u in Turbo’s belegt, dan behoort u de risico’s te kennen. Dan weet u ook het belang en effect van de hefboom in de Turbo. Hoe groot moet de hefboom eigenlijk zijn?

Belang van een Setup en Trigger

22 september 2021|

Kan de timing van een transactie verkeerd zijn, of is de werkelijke oorzaak van een verliestransactie en het mislopen van een winsttransctie toch iets anders?

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars