TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

De kalender en de klok

20 juli 2022|

Welk tijdvenster is voor u van belang? Gebruikt u liever een loep of een verrekijker? Om goed te kunnen navigeren door het landschap heb je mijns inziens een setje van twee tijdvensters nodig.

Het gaspedaal van de markt

13 juli 2022|

We hebben het regelmatig over een versnelling of een verslapping in de koersbeweging. We doelen daarbij op het Momentum van de koersbeweging, vrij vertaald het gaspedaal van de markt.

Het beste TA boek

7 juli 2022|

"Het beste TA-boek is uw eigen handelshistorie. U leert namelijk het meest van uzelf en uw eigen observaties van de beurskoersen. Lees mijn stukje proza maar", aldus Wouter.

Onze Technische Analyse saus

8 juni 2022|

Een scenario en de coaching aanbeveling is pas compleet als ons TA sausje er over gaat. Maar hoe luidt eigenlijk de receptuur van onze saus?

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars