TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Waterbakken op het Damrak

3 mei 2022|

Als er sprake is van heftige turbulentie, dan worden regelmatig stenen en keien in de financiële vijver gegooid, waardoor koersen flink heen en weer zwiepen. Hoe ervaart u financiële chaos?

De krokodil op het Damrak

20 april 2022|

Als succesvolle actieve belegger moet je over veel vaardigheden beschikken. Een van de moeilijkste aspecten daarbij is het omgaan met verlies. Wellicht dat het zogenaamde “Alligator principle” u kan helpen om beter met verlieslatende transacties om te gaan.

Mijn TA coaching publiek

6 april 2022|

Onze TA coaching doelgroep kent vele typen beleggers, waarvoor we dagelijks uiteenlopende aanbevelingen presenteren. Ik stel ze graag aan u voor, met het verzoek aan te strepen tot welke categorie u behoort

Gaten in de grafiek

30 maart 2022|

Op de grafiek ziet u regelmatig een gat, ofwel lege koersruimte. Hoe noemen we deze gaps en wat kun je er mee?

RSI Divergenties en Reversals

16 maart 2022|

RSI divergenties kent u vast wel, maar kent u ook de RSI Reversals? Dit fenomeen komt niet zo vaak voor, maar is wel een extra stimulans voor beer en stier om hun koerspad te vervolgen

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars