TA Coaching Rubriek

Hieronder vindt u een selectie met items uit de TA Coaching Rubriek zoals deze wekelijks in de Chart Navigator nieuwsbrief staat. Heeft u specifieke onderwerpen die u graag behandeld wilt zien? Stuur ons dan een email.

Leading en Lagging

24 juni 2021|

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom een grafieklezer eerder in actie komt dan een indicatorvolger? Dit heeft te maken met leading en lagging. Anders gezegd, wel of geen vertraging.

Hoe vaak moet ik schieten?

9 juni 2021|

Een interessante vraagstelling: “Veel kleine posities of weinig grote posities?”, anders geformuleerd “Meer of minder vaak schieten?”. Een nadere uiteenzetting is gewenst inzake het aantal posities in een portefeuille.

Wat is uw positie omvang?

3 juni 2021|

Beleggers besteden veel tijd aan het analyseren van charts, het beoordelen van tips en scenario’s en het bewaken van posities. Er wordt daarentegen veel minder tijd besteed aan de omvang van de positie en dat is niet verstandig....

Heeft u een beursverslaving?

27 mei 2021|

Voor vele beleggers is de beurs een leuk spelletje. Daaruit komt gelijk de vraag naar voren, waarom u de beurs eigenlijk volgt, is het wellicht een vorm van verslaving?

Trend en Turbulentie

20 mei 2021|

Ik zal de vier verschijningsvormen bespreken die mogelijk zijn in combinaties van trendmatigheid en turbulentie. Een leuk lesje landschapsherkenning.

Educatie

Een belangrijk onderdeel van mijn TA Coaching praktijk is het overdragen van kennis. Een brug slaan tussen theorie en praktijk is bij kennisoverdracht een wezenlijk element. U kunt gebruik maken van de volgende leerbronnen, hier beschikbaar op de website:

 'Daily Charts' Video Coaching

DB Handelsplannen

Handleidingen

TA Coaching Rubriek

TA Video Lessen

Columns

Webinars