ZILVER mag weer glanzen

Wat een spektakel en sensatie op de diverse speelvelden. Forse koersuitslagen, niet alleen bij de aandelen, maar ook bij de intermarket titels. Als we alle emotie aan de kant zetten en puur objectief meten wat er gaande is op de korte termijn speelvelden, dan herbergt menig grafiek een offensieve koopkans. Zo ook op de dagkaart van Zilver. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Vrije val
Na een rustig koersverloop met schommelingen rond 18,00, kwam eind februari de klad er in. In een rap tempo verloor Zilver al zijn glans door een koersval naar 11+ aan toe. Een ongekend snelle berenactie, keurig begeleid door de indicatoren. Vorige week werd de downswing afgerond, verschenen er weer wat witte candles en toonde de RSI een upcross met zijn dynamische OS-lijn. Indicaties van bodemvorming als opmaat voor een rebound naar de Fibo grid op krap 14,00 tot mogelijk ruim 15,00. Nog lang geen nieuwe uptrend, maar wel een leuk ritje voor bodemvissers en koopjesjagers.

Rebound kans
De RSI als spanningsmeter en de NBTrade Indicator als trending indicator sturen aan op een interessante rebound. Mits de koers boven 11,60+ blijft bewegen krijgen de bulls de gelegenheid op te stomen naar hogere niveaus. Offensieve koopjesjagers zien hun kans en weten hoe zij om moeten gaan met de huidige charttechnische situatie.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van ZILVER

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.