Niet alleen op de aandelenvelden doen zich mooie en spannende koopkansen voor, ook op aanpalende speelvelden is er van alles te beleven voor trendvolgende beleggers. Zo herbergt de weekgrafiek van zilver een Turbo Long kans, want zilver krijgt meer glans, zo lijkt het. Ik zal de weekchart nader voor u duiden.

Positieve overgang
Volgens het concept van marktclassificatie, ofwel de marktfasen theorie, is er thans sprake van een positieve overgang. Recent brak de koers boven de SMA lijn, gevolgd door een magere breakout met een eenmalige prik tot 27,50 met aansluitend een terugval naar de SMA die nu steun aanreikt in de 24,75 zone. Een breakout en pullback zijn dus zichtbaar als opmaat voor een nieuwe stijgende trendfase.

Nieuwe uptrend
De candle van deze week kleurt wit, de swingteller staat op +1, de RSI als spanningsmeter krult netjes opwaarts boven de 50-lijn en mijn DBS indicator toont een groene staaf met coaching stip. Kortom, het Dashboard geeft een UP status met bijbehorende koopaanbeveling. Steun en stop op 24+, weerstand en target op 27,50 met daarna 29+ als haalbaar koersdoel voor de zilverbulls.

Turbo Long posities
De grafiek herbergt koopkansen voor trendvolgende beleggers zolang de koers boven de genoemde steunstreep beweegt met witte candles en de indicatoren daardoor in een positieve stand noteren. BNP Paribas Turbo Long posities ter overweging met een ingebouwde stoploss onder de 24+ met een hefboom rond de 5, om daarmee te profiteren van de verwachte opleving, dat is mijn coaching aanbeveling.

Wilt u het vervolg van het koersverloop en de indicator condities en coachings volgen? Ga dan naar mijn website nicoprbakker.nl, daar worden dagelijks de charts ververst.

BNP Paribas Turbo’s en Boosters van besproken titel

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.