Het nieuwe beleggingsjaar is begonnen, ik wens u veel succes met uw beleggingen, ook dit jaar ben ik graag uw TA coach. Laat ik meteen maar beginnen met een spannende propositie, te weten de dagchart van Randstad. De bulls maken zich klaar om noordwaarts uit te breken, ik zal het scenario voor u schetsen.

Positieve fase
De candles zijn klein van stuk, maar staan wel nipt boven de SMA lijn. Swingteller op +2, RSI ruim boven de 50-lijn en de DBS indicator in het groen met coaching stip. De UP status is dus valide, de bulls aan zet. Maar er ligt een rode streep dichtbij op krap 61,00 die gepasseerd moet worden om voldoende opwaarts potentieel te krijgen richting de 63+ zone. Kortom, een positieve fase met een remmende factor, de rode streep. De koers mag niet onder de SMA duiken, want dan dreigt er wel degelijk een downtrend.

Coaching
Een superspannend en ook krap speelveld waarop de bulls de gelegenheid krijgen om uit te breken. De indicatoren rechtvaardigen een kooppositie, maar de chart toont aan dat pas boven krap 61,00 er voldoende speelruimte is. Dit leidt tot een tweetraps strategie. Eerst een bescheiden kooppositie met een BNP Turbo Long 52,70 met hefboom 4,85, na de breakout boven 61,00 de Turbo positie uitbreiden. Bij koersvorming onder 60,00 worden de ingenomen posities opgeruimd.

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.