TomTom in de rebound

Het zal u niet zijn ontgaan dat de beren in de afgelopen week flink hebben huisgehouden. Over een breed front werden koersen in elkaar getrapt, bulls kregen rake klappen en moesten veelal met de staart tussen de poten afdruipen. Maar er zijn ook stieren die na de rake berentikken proberen op te krabbelen. Versuft proberen ze verloren terrein terug te winnen. Dit gebeurt thans op de dagchart van TomTom. Een spannende rebound is gestart, u kunt als offensieve belegger nog aanhaken. Lees maar verder.

Breakout
De recente berentikken zijn goed zichtbaar op de dagkaart. Recent brak de koers onder de gemiddelde lijn op 10,70, er volgde enkele zwarte candles, alle marktlensindicatoren in een minstand, de beren duidelijk aan zet in hun breakout beweging. Maar als ik dan de swingteller raadpleeg, dan zie ik een -9 stand in combinatie met een witte candle en een OS upcross in de RSI. Bovendien kleurt mijn NBTrade Indicator weer licht in het groen na enkele rode overshooting staafjes. Voldoende bevindingen om een opleving tegemoet te zien.

Daily rebound
Als de spelers zich netjes aan de regels houden, zou er op de dagkaart dus een rebound van start moeten gaan richting de Fibo zone die op 10,60 tot 11+ in het veld ligt. Maar laten we inzetten op 10,60, want dat niveau ligt nipt onder de SMA lijn. Daar toppen zal de recente trendbreuk valideren en de beren aansporen het proces van lagere toppen en lagere bodems een nieuwe impuls te geven. Zover is het nog lang niet. Voor nu bezien of de rebound verder van de grond komt. Al met al een spannende propositie voor koopjesjagers, niet waar?

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van TomTom

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.