‘Terug naar normaal’ voor Flow Traders

 Sinds de bodem begin dit jaar op krap 19,00 is de koers van Flow Traders bijna verdubbeld. Daarbij mogen we niet vergeten dat het aandeel in 2018 ook al rond deze niveaus noteerde, maar een mooie swing is uiteraard zichtbaar. Zijn er nu nog instapkansen en zijn hogere koersen te verwachten of is  enige afkoeling aanstaande?

Reboundpatroon
De koers van Flow Traders had het vorig jaar wat zwaar, gezien de dalende trend die zichtbaar was in  2019. Begin dit jaar werd een bodem geplaatst op 18,66. Met een toename van de volatiliteit in de markt nam de interesse in het aandeel Flow weer toe, waarna er flinke stappen werden gezet. De opmars werd uiteraard al vroeg bevestigd door het Dashboard, waarbij uiteindelijk getopt werd op krap 35 euro. De afgelopen weken weigerde de markt nieuwe highs neer te zetten en daarbij werd het zojuist gepasseerde high van 2018 weer neerwaarts gepasseerd. Een teken van verzwakking. Wellicht dat er nog wat er steun gevonden wordt in de Fibonacci zone, zo rond oude toppen, maar het zou niet verbazen als de koers terugkeert richting het koersgemiddelde. Dat zal wellicht samenhangen met een af- of toename van de volatiliteit in de markt.

Dashboard Coaching
Op dit moment is een correctiefase valide op het Dashboard. De genoemde niveaus kunnen wellicht voor wat steun zorgen. Tot er signalen van bodemvorming zichtbaar worden kan de correctie echter verder worden gevolgd. Voor nu bezien hoe lang de afdaling blijft aanhouden. Dagelijks kunt u de Dashboard status volgen in onze Dashboard publicatie.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van ASML

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.