Stieren aan de leiding bij Randstad

Buiten kan het dan wel flink stormen, op het Damrak is ook de nodige turbulentie waarneembaar. Prima voor actieve beleggers die her en der spannende koopkansen krijgen aangereikt. Zo ook op de dagkaart van Randstad waar in de afgelopen dagen diverse stierenstootjes werden uitgedeeld. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Van negatief naar positief
Een dag of tien geleden zakte de koers onder de gemiddelde lijn naar 51+, zowaar een aderlating op het dagveld. Maar de bulls lieten zich niet verjagen, ze kwamen terug tot aan de gepasseerde SMA lijn op 54+. Maar daarna toch weer de beer aan zet in een poging een dalende trend te starten. Dit werd onlangs weer tegengehouden door de stier op diezelfde 51+ plek. Wat een sensatie, geen downtrend maar een dubbele bodem. Dat was de eerste koopkans, vooral omdat de opvering vanaf 51+ gepaard ging met een Bullish Engulfing patroon. De SMA lijn werd weer opwaarts gepasseerd met de swingteller op +1, de RSI boven de 50 en de NBTrade Indicator in het groen. Een tweede instapkans, maar hoe nu verder?

Door naar de rode streep
Als je als actieve belegger van dag tot dag de strijd volgt op het Damrak en Randstad behoort tot je favoriete fondsen, dan heb je dus in de afgelopen dagen diverse koopkansen aangereikt gekregen. Maar je kunt nu nog steeds meedoen, want de eerste rode streep ligt pas op 56+ in het veld. En wie weet slechten de stieren de weerstand waardoor er uiteraard meer stijgingsruimte vrijkomt op nieuw terrein voor de bulls. Niet eerder dan onder de SMA op 54,00 komt het positieve scenario in gevaar. Voor nu de dappere bullenparade richting 56+ gadeslaan.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van RANDSTAD

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.