De koers van Aalberts laat een mooie opwaartse trend zien. Uiteraard met een pandemische smet op de kaart, gelukkig is de koers al lang en breed hersteld van die terugval. Recent is er al 33% hoger een top neergezet. Op dit moment is een correctiefase van kracht, maar er wordt ook wat steun aangereikt. Is het al weer tijd voor aankopen? We bekijken derhalve de weekgrafiek.

Einde correctiefase in zicht?
Vanaf de bodem op 15+ begin 2020 ging een opwaartse fase van start voor Aalberts. De koers beweegt sindsdien in een patroon van hogere toppen en hogere bodems. Inmiddels is een keurig trendkanaal zichtbaar met mooie swings. De meest recente bodem staat daarbij op 42,84 en de meest recente top noteert op 55. Inmiddels is een correctiefase zichtbaar. De koers is nu aanbeland rond de voorliggende topzone rond 46 en aan de onderkant van het trendkanaal. De oude weerstand kan daarbij de nieuwe steun worden. Spanningsmeter RSI noteert rond de dynamische OS lijn en de 50 zone. Al met al charttechnisch een prachtige plek voor een bodem. Wordt het al tijd voor nieuwe koopposities?

Coaching
De candles kleuren nog zwart en het weekly high en weekly low zijn nog lager dan de voorgaande week. Wellicht is het dus raadzaam te wachten tot de candles wit kleuren en er hogere niveaus zichtbaar zijn alvorens nieuwe koopposities in te nemen. Als het zover is ligt er ruimte tot de voorliggende top op 55 en wellicht de bovenkant van het trendkanaal rond 60+. Voor nu bezien of beleggers daadwerkelijk terugkeren. Aalberts kan in ieder geval op de watchlist.

 

BNP Paribas Turbo’s en Boosters van Aalberts

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.