Er zijn fondsen die steevast een sterke trendmatigheid tonen, ofwel een grote bereidheid om een ingeslagen richting voort te zetten. Signify is een van die fondsen. Op de dagchart geven de bulls te kennen de uptrend te willen hervatten. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen met aansluitend een concrete BNP Paribas Turbo overweging.

Correctie is klaar
Onlangs werd er getopt bij krap 42,00, gevolgd door een correctie waarbij de koers werd teruggedrukt tot aan de gemiddelde lijn rond 37+. De swingteller begeleidde de countertrend beweging met een volledige downswing. Vandaag wordt er een poging gedaan om op te veren en de uptrend een impuls te geven. Een hernieuwde aanval op de krap 42,00 top ligt in het verschiet.

Wat een bodemsignalen
De bodem wordt op deze dagchart flink aangestampt. Afgelopen vrijdag niet alleen een witte candle met swing -9, maar ook nog eens steun op de SMA lijn en de 50% Fibo lijn. Bovendien ligt op 37,55 de eerste groene streep. Vandaag springt de NB Swingtrader op groen als bevestiging van de start van een nieuwe bullenactie. En vergeet de swingteller niet die mogelijk op +1 springt.
Zolang de koers boven 37,25 noteert, is een opleving naar krap 42,00 het meest waarschijnlijke scenario. Dit levert een zeer acceptabele Risk Reward ratio op inzake koopposities.

Turbo Long
Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA lijn die op 37+ in het veld ligt. De Turbo Long met stoploss op 32+ en een hefboom van 5 is te overwegen. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.
Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder 37,25, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op 32+ wordt aangetikt.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo
Bekijk all BNP Paribas Turbo’s op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.