Het is altijd interessant om een correctie op de dagchart te volgen om vast te stellen wanneer de bulls weer terugkeren in de arena om de korte termijn uptrend te hervatten. Dit is thans het geval op de dagchart van RDShell, waar dan ook een kooppositie overwogen kan worden.

Correctie is klaar
Dat de ondertoon positief is, behoeft verder geen commentaar lijkt mij. Thans is het van belang om vast te stellen dat de eerder ingezette correctie vanaf de 21,38 zone opdroogt en plaats mag maken voor een verse upswing. Hoe kom ik tot die wijsheid? Welnu, ik zie een groene steunstreep op 19,20, nipt boven de 50% Fibo lijn en ruim boven een opkrullende SMA lijn. Mogelijk dat vandaag de derde witte candle wordt geplaatst met de swingteller op +1 en de RSI net boven de 50-lijn. Die combinatie leidt tot een positieve groene DBS indicator, die hiermee de Up status op het Dashboard aangeeft. Het is de eerste groene staaf in hopelijk een hele serie tot aan 21+ aan toe, want dat is het koersdoel van de huidige upswing.

Coaching
Bodemstampers in actie, de bulls aan zet met de intentie de uptrend nieuw leven in te blazen tussen 19,20 steun en 21,38 weerstand. Het scenario heeft een minder fraaie Risk Reward verhouding van ruim 2, dus dat impliceert dat een BNP Paribas Turbo Long 10,80 met een hefboom van 2 de voorkeur geniet. Bij koersvorming in de buurt van 21+, danwel bij een breek onder 19,20 wordt de Turbo Long gesloten, maar dat begrijpt u wel.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo of Booster

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.