Randstad naar hogere niveaus?

Met de cijfers voor Randstad op de agenda worden er tevens weer heel wat verwachtingen van analisten gepubliceerd. Ik ben daar altijd wat terughoudend mee, want tenzij je de accountant bent of heel goed kent, of over betere data beschikt dan Randstad zelf, is er moeilijk op te anticiperen en is het vaak een beter plan om te observeren. Uiteindelijk komen al die verwachtingen en beoordelingen toch wel in de prijsvorming tot uiting, een prima sentimentkatalysator. Derhalve een blik op de routepaaltjes in de week- en maandgrafiek.

Brede range
Een flink speelveld is zichtbaar voor Randstad de afgelopen jaren. Vanaf 2014 is er een brede trading range gevormd tussen grofweg 25 en 50. Een koersverdubbeling dus. Daarbinnen zijn grote swings zichtbaar gedurende een aantal jaren waarmee trendbeleggers doorgaans prima uit de voeten kunnen. Vanaf de bodem op 26+ ging vorig jaar een opmars van start. Rond 50 haperde de koers wat in januari om vervolgens te klimmen naar 65. Op de maandkaart is er sprake van een correctie, terwijl op de weekgrafiek de trend inmiddels hervat is. Daar is thans de Up conditie valide.

Coaching
Met de cijfers aanstaande kan er mogelijk wat extra beweging ontstaan. Het aanhouden van bestaande koopposities heeft volgens het Dashboard de voorkeur. Een rit richting de topzone 65 is goed mogelijk gezien het opwaartse momentum. Echter, bij verkoopdruk en koersen onder het swinglow op 56+ is deze stelling van tafel. Een terugval richting 50 ligt dan op de loer waar mogelijk wat steun kan liggen. Al met al duidelijke routepaaltjes voor Randstad, goed kijken wat de spelers bij deze kantelpunten van plan zijn.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.