De korte termijn aandelenvelden liggen er goed bij. Her en der wel wat corrigerende berentikken, maar de bulls voeren de regie. Dat is ook het geval op de dagkaart van Randstad. De bullen lekker in het zadel. Lees maar verder.

Positieve ondertoon
Dat de trend opwaarts is, blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende SMA lijn, keurig ondersteund door mijn marktlens indicatoren die allemaal in de plus noteren. Met mijn nieuwe DBStatus indicator, kortweg DBS genaamd, kun je zien hoe lang een positieve (groen) of negatieve (blauw) conditiefase valide is, afgewisseld met kortstondige correcties of rebounds (goudgeel). Voor Randstad geldt thans de UP status  met circa 62,00 als steungrens met motto “Oude weerstand wordt nieuwe steun” en 64+ tot krap 65,00 als weerstandzone. De bulls krijgen dus de gelegenheid op te stomen naar de rode zone.

Coaching
Een vervolg van de korte termijn uptrend is vooralsnog het meest waarschijnlijke scenario. Charttechisch gezien zijn 62,00 en 64,00 cruciale kantelpunten. Actieve beleggers kunnen overwegen met een Turbo Long met matige hefboom (de Risk Reward ratio is niet bijster positief) te profiteren van de verwachte opleving. De BNP Turbo Long 34+ met hefboom van krap 2 zou hiervoor in aanmerking kunnen komen. Volg de indicatoren nauwgezet en grijp in als het geschetste scenario ongedaan wordt gemaakt, maar dat weet u natuurlijk al lang.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo of Booster
Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.