Het is spannend op de aandelenvelden met de bulls fier aan de leiding. Er zijn charts die al aardig wat overspannenheid laten zien, dus daar moet je als actieve belegger van afblijven. Maar er zijn ook charts die nog steeds mooie koopkansen herbergen. Randstad is er daar een van. Ik zal de verwachte route op de dagchart voor u uitstippelen.

Correctie bijna klaar
Er is onlangs getopt bij 56+ gevolgd door een scherpe correctie die keurig wordt opgevangen door de SMA lijn die als dynamische trendlijn en vangnet wederom prima werk aflevert. Althans zo lijkt het gezien de witte candle vandaag, tevens als Bullish Engulfing patroon. Morgen springt de swingteller op 1 bij deze voortgang, dan keert de UP status terug en kunnen de bulls hun aanval vervolgen richting de genoemde 56+ weerstand.

Anticiperende koopkans
Het genoemde bodempatroon op de SMA lijn, steun op de 1e Fibo retracement  en de groene staaf op de NB Swingtrader voeden een anticiperende koopkans met als koersdoel 56+, mits de koers boven de SMA op 53,80 blijft bewegen. De SMA is in dit geval de stoploss voor de korte opleving die wordt verwacht.

Turbo Long
Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de SMA lijn op krap 54,00.  De Turbo Long met stoploss op 52,00 met een hefboom van 7 is te overwegen. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.
Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder krap 54,00, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op 52 wordt aangetikt.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo
Bekijk all BNP Paribas Turbo’s op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.