Lichte verbetering voor Boskalis

Boskalis heeft het niet makkelijk als we naar de koersvorming kijken. Al geruime tijd is er immers sprake van een dalende trend, maar er is inmiddels echter wel wat verbetering zichtbaar. De dalende trend zwakt in ieder geval af en recent noteerde het aandeel al even in de UP conditie.

Trendbreuk
Is er sprake van een trendbreuk of niet voor Boskalis? Daar kunnen hele discussies over gevoerd worden, maar die kant ga ik niet op. Het patroon van lagere toppen en lagere bodems is in ieder geval verzwakt. Er is recent een top neergezet op 23,50 waarna het aandeel wat verzwakte. Een minimaal lager topje is neergezet op circa 22,50 en op het Dashboard prijkt de Down conditie, maar is er tevens een witte candle in de maak. Prijstechnisch ligt er een belangrijke barrière op 21,00, waar tevens de vlakke SMA lijn ligt.

Coaching
De jaarcijfers zullen wellicht voor nieuwe impulsen zorgen komende donderdag, maar wat zijn de scenario’s? Die zijn eigenlijk heel duidelijk. Boven 21,00 is een rit richting 24,00 aannemelijk. Maar mocht de koers onder 19,00 duiken, dan krijgt de downtrend een vervolg. De meer behoudende belegger kan overwegen te wachten tot de conditie op het Dashboard draait. Dat kan echter nog wel enkele weken duren. Voor nu eerst de cijfers maar even in de koersvorming laten verwerken.

Dagelijks kunt u in onze Dashboard publicatie de actuele Dashboard condities en ontwikkelingen volgen. Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van Brent Oil

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.