De stemming blijft opperbest op menig aandelenveld. Er zijn nog steeds koopkansen voor actieve beleggers. Koopkansen in de richting van de uptrend hebben daarbij veelal de beste scoringskans. Dit is thans het geval op de dagchart van KPN. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Positieve trendfase
Op de dagchart is duidelijk zichtbaar dat een positieve trendfase valide is. Zo is er sprake van een serie hogere toppen en hogere bodems en staan alle objectieve metingen in de plus. Ik zet alles op een rijtje. Een witte candle boven de SMA lijn, swingteller op een +1 stand, steun op de 50% Fibo lijn, een opverende RSI boven de 50-lijn en een verse groene stand op de swingtrader. Maar liefst vijf indicaties die wijzen in de richting van de bulls.

Krijtstrepen
Goed, de bulls hebben de meeste troefkaarten. Hoe gaan ze die uitspelen? Ze moeten in ieder geval zorgen voor witte candles en een doortellende swingteller met de eerste steungrens rond 2,71, gelijk aan de genoemde 50% Fibo lijn. Boven in het veld ligt 2,81+ als eerste rode streep, daar kan de koers naar toe, met daarna 2,88+ als haalbaar koersdoel, gelijk aan de 2e rode streep op de weekkaart (niet zichtbaar). Dus een leuk ritje tussen 2,71 en 2,81 in eerste instantie.

Coaching
De chart herbergt een koopkans voor trendvolgende beleggers. Zij kunnen profiteren van de verwachte rally met een BNP Paribas Turbo Long met stop loss op 2,547 met hefboom 7+, de eerste Turbo Long in het BNP rijtje KPN turbo’s. Een ruime stop en uitdagende hefboom, maar dat mag in geval van een duidelijke trend propositie.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo of Booster
Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.