Blik op Amerikaanse titels

Awesome! Met passend enthousiasme kunnen wij u berichten dat de uitgifte van Turbo’s en Boosters op Amerikaanse onderliggende waarden is hervat en dat betekent dat wij ook wat meer analyses op deze titels gaan loslaten. Een aantal jaar is dit onverhoopt niet mogelijk geweest als gevolg van Amerikaanse dividendbelastingwetgeving. BNP Paribas Markets geeft in de komende weken nieuwe Turbo’s en Boosters uit op ruim 50 Amerikaanse onderliggende waarden.


Mooie trends
In de lijst zijn een aantal prachtige trends te vinden, zoals Amazon, Apple, Microsoft en Facebook, maar ook bijvoorbeeld Johnson & Johnson. Zoals op de maandgafiek goed te zien is een bewegelijk aandeel dat veelal in zijwaartse perioden beweegt binnen de lange termijn uptrend. Recent is er wat topvorming zichtbaar met enige terugval richting de voorliggende top. Rond 170 ligt er mogelijk wat steun, daar is het zoeken naar signalen van bodemvorming voor een hervatting van de uptrend. Ook binnen bestaande trend liggen er dus mogelijke koopkansen. Via Twitter @TheDailyTurbo kunt u ons zoals gebruikelijk analyse verzoeken doen voor de overige titels. Succes met de verkenning van de Amerikaanse speelvelden!

BNP Paribas Turbo’s en Boosters

Overzicht nieuwe Amerikaanse Turbo’s en Boosters:

3D SystemsActivision BlizzardAdobe
AirbnbAlign TechnologyAlphabet Class C
Amazon.comAMDApple
Applied MaterialsAutoZoneBerkshire Hathaway – B
Beyond MeatBoeingCaterpillar
Coca ColaElectronic ArtsEtsy
Exxon MobilFacebookFirst Solar
FreeportFuelCell EnergyGeneral Electric
General MotorsGoldman SachsIntel
Johnson & JohnsonLucidMcDonalds
MercadoLibreMICRON TECHNOLOGYMicrosoft
ModernaNetflixNew Underlying’s
NvidiaPalantir TechnologiesPayPal
Peloton InteractivePinterestPlug Power
QualcommSalesforce.comSnap
SolarEdge TechnologiesSquareTake-Two Interactive Software
Tesla MotorsTwitterVISA
Walt DisneyZoom Video Communications

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.