Hervatting opmars voor Signify?
Signify zet op de koersgrafiek regelmatig flinke stappen. Bewegingen van 10% in een week komen regelmatig voor en dat maakt het niet altijd even makkelijk om te handelen, tenzij er voor wat extra ruimte in het stopmanagement wordt gekozen. Na de stevige afdaling enkele weken terug, lijkt de rust wat terug te keren en zijn er ook weer wat positieve punten op de grafiek te benoemen. Kunt u dan mogelijk weer op koopjesjacht?

Correctie
Toe maar, ruim 300% stijging ten opzichte van de bodem op 13,48 in april 2020. Inmiddels noteert de koers alweer een heel stuk lager rond 40, maar het geeft toch wel aan dat er sprake is van een hoge volatiliteit met flinke swings. Vanaf de bodem ging het dan ook fier omhoog. Het duurde maar liefst 14 maanden totdat het patroon van hogere maandelijkse highs en lows op de maandkaart werd afgebroken. Vorig jaar dus een top op krap 55 en wat recenter op krap 49. Daar ging een verdere terugval van start die strandde rond de steun op 37+, een zone ter hoogte van een tussenliggende top, beter zichtbaar op de weekgrafiek. Het blijkt toch een belangrijk niveau, na wat heen en weer gezwiep is er op de weekkaart immers weer een bodem in de maak. Alle indicatoren staan nog in de min, maar de markt zet witte candles neer met de bereidheid om hogere niveaus op te zoeken.

Coaching
We lopen wellicht wat vooruit op de zaak, maar als het high van vorige week opwaarts wordt doorbroken, dan lijkt een rit richting krap 49 weer tot de mogelijkheden te behoren. Daarbij draait op deze koersniveaus volgende week de swingteller weer in de plus en dat betekent ook op het Dashboard een bevestiging van een herstel. Al met al is er dus hoop voor de bulls in Signify. Onder de steunzone is het gedaan, dan volgt logischerwijs een vervolg van de afdaling. Voor nu zien of de bulls daadwerkelijk doorzetten.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Wilt u meer colums lezen, bekijk ze op deze pagina

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.