Herstel binnen downtrend Unibail

Unibail heeft in de afgelopen jaren flink wat ingeleverd, circa 78% vanaf de top tot de recente bodem gemeten. Dat is nogal wat. Is het dan gedaan met het vastgoedfonds? Op de chart is in ieder geval een dappere herstelbeweging zichtbaar, die inmiddels wat haperingen laat zien. Wat te doen?

Triple
Sinds 2016 verkeert Unibail in een downtrend. Vanaf de topzone op circa 191 daalde de koers in een patroon van lagere toppen en lagere bodems af naar krap 41, een niveau waar tevens de meerjarige bodem van 2009 te vinden is. Inmiddels is er een typische ‘triple’ bodem neergezet  in de afgelopen twee maanden, dat is beter zichtbaar op de dagkaart. Sinds twee weken is er in ieder geval een duidelijke herstelbeweging van kracht die nu wat hapert rond 70 op de weekkaart, waarbij de meest recente high tot de 38,2% Fibonacci zone reikt. Daarboven ligt ruimte voor een verder herstel richting krap 100. Bij meer topvorming en een terugval liggen de highs rond 65 als vangnet en daaronder de SMA zone rond 55.

Coaching
Op het Dashboard is de Support conditie valide ter bevestiging van de rebound. Bestaande koopposities kunnen nog worden aangehouden maar bij signalen van topvorming is het wellicht tijd om wat reboundwinsten veilig te stellen. Op het Dashboard is dan mogelijk de Down status weer van kracht. Voor nu eerst het proces van mogelijke topvorming verder volgen. Een trailingstop onder de laatste weekly low is een alternatief als exit management.

Dagelijks kunt u in onze Dashboard publicatie de actuele Dashboard condities en coachings volgen. Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op  de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van Unibail Rodamco

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.