De titel doet vermoeden dat de koers van Heineken beweegt in een duidelijke bandbreedte tussen min of meer horizontale steun en weerstand. Dat klopt, waardoor er dus koopkansen zijn onder in de trading range, hetgeen thans het geval is. Ik zal de dagkaart voor u duiden.

Meer trading dan trending
De dagchart verdient absoluut geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid. Ik zie immers geen duidelijk proces van hogere toppen of hogere bodems, of andersom. Geen overtuigende richting dus, geen trendfase. Maar wel een trading range fase, ofwel een zigzaggende koers tussen rood en groen, tussen steun en weerstand. Een zijwaarts koersverloop tussen in dit geval 88+ als bodemlijn en 93+ tot 94+ als topzone.

Bodemstampers in actie
Op moment van schrijven is een witte candle in de maak in combinatie met de swingteller op +1 en de Fast Swingtrader in het groen. Kortom, de bulls zijn bereid om vanaf de onderkant van de bandbreedte op te stomen naar de bovenkant van de range. Met een stop op 88+, gelijk aan de eerste groene steunstreep, impliceert dit een uitstekende Risk Reward Ratio voor koopjesjagers. Voor hen meer winstpotentieel dan verliesruimte en een grotere kans op winst dan verlies. Dan moet je gewoon meedoen. Wij haken dan ook aan met onze bekende Daily Turbo Tijd Long Setup.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van HEINEKEN

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.