Op menig chart is een uitstekende trendfase actief, waardoor er regelmatig koopkansen worden aangereikt voor trendvolgende beleggers. Dat is thans het geval op de dagkaart van Flow Traders. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Mooie trend
Dat de bulls in uitstekende conditie verkeren blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddelde lijn. Regelmatig worden ook volledige upswings neergezet met zo nu en dan wat overdreven sentiment onder of boven in het veld. Anders gezegd, een glooiend charttechnisch landschap, bevestigd door de objectieve indicatoren.

Bulls weer in actie
Onlangs is er vanaf de 36+ zone een gezonde correctie gestart waarbij de koers rustig weggleed richting de SMA lijn die vervolgens keurig dienst deed als vangnet voor de bulls. Het was even aanmodderen rond de sleepkabel, maar nu geven de bulls te kennen een nieuwe parade te starten. Zowel de swingteller als swingtrader onderschrijven de intentie van de bulls. Er zijn dus zowel subjectieve als objectieve bevindingen die wijzen in de richting van de bulls.

Coaching
De SMA fungeert als stoplijn, met nipt daaronder de groene steunstreep op 33+. Zolang de koers hierboven beweegt, is een hernieuwde opleving richting de rode zone ronde 36+ het meest waarschijnlijke scenario. Met de genoemde kantelpunten als richtlijnen is er een prima Risk Reward ratio voor hen die een BNP Paribas Turbo Long overwegen met een stoploss op 30,38 en een hefboom van 5. Het moge duidelijk zijn dat bij koersvorming onder de SMA de positieve vooruitzichten vervagen en dat de Turbo Long positie dan opgeruimd moet worden.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo of Booster
Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.