De aandelenmarkten liggen er goed gemutst bij. Links en rechts nog steeds mooie koopkansen, of aanstaande koopkansen, zoals op de dagchart van Aegon. Ik wil het een breakout kans noemen. Lees maar verder wat ik daar mee bedoel.

Rebound fase
Volgens de regels van het Dashboard beleggen is er sprake van een reboundfase. De swingteller noteert immers in een plusstand, maar nog wel net onder de SMA lijn. De candle kleurt wit, de RSI logischerwijs nog onder de 50-lijn, maar de nieuwe DBS indicator toont een goudgele staaf met stip, dus er mag een rebound coaching tip worden afgegeven. De bulls zetten druk op de SMA lijn rond 4,32+. Bij een overtuigende uitbraak kan een daily uptrend van start gaan met 4,60 als haalbaar koersdoel. Al met al een spannende overgangsfase.

Coaching
Als het de bulls lukt om de SMA opwaarts te passeren, dan kan een verse upswing van start gaan met 4,60 als koersdoel. Een exit niveau van circa 4,27 levert dan een Risk Reward Ratio op van 4,7, dus de BNP Turbo Long 3,626 met hefboom 4,51 zou dan goed passen als strategie. Al met al een spannende propositie voor hen die willen anticiperen op de breakout.

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.