Op de dagkaart van dit fonds zijn bodemstampers actief, hetgeen voor korte termijn beleggers koopkansen impliceert. Ik zal de chart voor u duiden en aangeven wat we kunnen verwachten.

Mooie uptrend
Volgens de regels van het Dashboard Beleggen gaat vandaag een nieuwe upswing van start, althans als de koers boven 81,54 blijft bewegen. Een witte candle is in de maak met de swingteller op +1, de RSI die vanaf de 50-lijn opveert en de DBS indicator met een verse groene staaf, inclusief coaching stip. De steunstreep op 80,50, waar overigens ook het motto geldt “oude weerstand wordt nieuwe steun”, is het eerste vangnet voor de bulls. Boven in het veld ligt krap 88 als eerste weerstand en haalbaar koersdoel voor de bulls. Als zij er tenminste in slagen om met meer witte candles op te stomen.

Coaching
Goed, de uptrend kan worden vervolgd met 80,50 en krap 88 als routepaaltjes in het veld. Dit impliceert koopkansen voor trendbeleggers, die thans vanaf 82,30 kunnen overwegen koopposities in te nemen. De genoemde niveaus leiden tot een Risk Reward verhouding van 3,2, dus een BNP Paribas Turbo Long 60,58 met hefboom 3,17 zou in aanmerking kunnen komen. Voor nu dus bezien of de bulls hun plannen verder kunnen uitvoeren.

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s of Boosters op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.