Basic Fit op herhaling

Je zal de deur maar moeten sluiten van je bedrijf. Situaties die niet eens zo ver achter ons liggen en de nodige creativiteit van de ondernemer vroegen. Lekker vergaderen via Teams met het geluid uit, een haperende internetverbinding en op de achtergrond de les van de kinderen, via de laptop. Voor velen iets om snel te vergeten. Ook de sportscholen hadden het moeilijk en verplaatsten hun lessen zo mogelijk naar buiten. In de koersen was het uiteraard ook goed zichtbaar. Hoe staat het er inmiddels voor met Basic-Fit?

Brede trading range
Voor het overzicht werpen we eerst een blik op de maandgrafiek. De verstoorde uptrend met de grote covid-swing van 35 naar 10+ is niet te missen. Daarna het herstel met een opwaartse uitschieter tot krap 50. Inmiddels is er een balans gevonden. De koers hobbelt namelijk al lange tijd, eigenlijk heel het jaar tussen ruwweg 33.50 en krap 45. Enkele weken up, en enkele weken down. Het lijkt wel op trainen en rusten, met de kracht van herhaling. Een Walhalla voor range spelers. Punt is wel dat de kans toeneemt op een uitbraak, al dan niet een valse, naarmate de tijd verstrijkt.

Coaching
Zolang de bodemzone rond 33+ overeind blijft, zijn Turbo Long posities wellicht te prefereren boven countertrend Turbo Short posities. In een zijwaartse markt met lange candles duurt het meestal wat langer voordat de swingteller in de juiste richting draait, een meer charttechnische en offensievere aanpak lijkt dan gewenst. U kunt aankopen overwegen rond de zone 34 bij witte candles met het oog op een rit richting de zone 42+. Onder 33 is de range van tafel en zijn Turbo Long posities niet langer gerechtvaardigd. Voor nu eerst maar kijken hoelang dit fonds zijwaarts blijft bewegen.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.