Sportscholen gesloten, mensen zoeken naar alternatieven om te sporten, heeft de keten van fitnessclubs hier erg veel last van? Als ik het koersverloop bekijk dan ziet het er allemaal best wel gezond uit. De ondertoon is positief, het blijft interessant om in Basic-Fit te beleggen. Ik zal de verwachte route in 2022 voor u uitstippelen.

Positieve trendfase
In november 2020 is het de bulls gelukt om de SMA lijn opwaarts te passeren, hetgeen de start betekende van een nieuwe uptrend. Toen noteerde de koers rond 25,00, nu staat er circa 43,00 op de borden. Toch een lekker resultaat als je als trendvolgende belegger destijds aankopen hebt gedaan. De trend als zodanig is positief, maar ook grillig. Af en toe wat merkwaardige uitspatters, maar per saldo een oplopende koers, momenteel ondersteund door de indicatoren. Recente bodemvorming rond 37+ houdt de bulls in de race, zij kunnen een sprintje trekken richting de 50-zone, dat lijkt een haalbaar koersdoel in 2022.

Coaching
Met alle indicatoren in een plusstand, inclusief de groene coaching stippen op de DBS indicator, is het charttechnisch gezien gerechtvaardigd om koopposities aan te houden en op wat mindere dagen uit te breiden om als zodanig te kunnen profiteren van een verwachte koersrally tot aan 50,00 en wellicht hoger. Onder in het veld is er voldoende bewegingsruimte voor de beer tot aan 37+ zonder dat de trend in gevaar komt.
Kortom, de bulls aan zet, zij krijgen de gelegenheid om de uptrend in 2022 een mooi vervolg te geven.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.