Er zijn fondsen die steevast een sterke trendmatigheid tonen, ofwel een grote bereidheid om een ingeslagen richting voort te zetten. ASML is een van die fondsen.  Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen met aansluitend een concrete BNP Paribas Turbo overweging.

Correctie is klaar
Dat er sprake is van een gestage uptrend blijkt uit een mooie serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddelde lijn. Binnen een uptrend verschijnen regelmatig correctie bewegingen die voor enige afkoeling zorgen, waarna de bulls weer het heft in handen nemen. Recent werden er vanaf de rode streep en weerstand op 475+ corrigerende berentikken uitgedeeld die de koers terugbrachten tot vrijwel de Fibo 50% retracement op 423. Daar werd een spike bodem neergezet, tevens de eerste groene steunstreep. De RSI als spanningsmeter bevestigt deze bodemvorming als opmaat voor een hernieuwde rally naar de 475 weerstand en hoger. De correctie lijkt op te drogen, morgen mag de swingteller naar +1.

Anticiperende koopkans
Voor trendbeleggers, swingtraders en koopjesjagers herbergt de grafiek een korte termijn koopkans met een anticiperend randje. Zolang de koers boven 427 noteert, is een opleving naar 475+ aannemelijk, daar boven een vervolg van de rally naar mogelijk 500.

Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss nipt onder de SMA lijn die op 400 in het veld ligt. Deze Turbo heeft een hefboom van 5. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen.

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder 427, dan ook overwegen de aangeschaft Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op krap 400 wordt aangetikt.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo
Bekijk all BNP Paribas Turbo’s op dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.