ALTICE EUROPE bulls in de aanval

Deze week zien we charttechnische verbeteringen op de korte termijn speelvelden, waardoor ook mijn marktlensindicatoren er een stuk beter bijstaan. Dit impliceert dat zowel objectief gemeten als subjectief gezien er koopkansen zijn. Zo ook op de dagkaart van Altice Europe. Ik zal de aanstaande bullenparade voor u omschrijven.

Uptrend
De dagkaart toont aan dat reeds geruime tijd de bulls aan de leiding gaan. Met een serie hogere toppen en hogere bodems stuwen ze de koers naar grote hoogte, onlangs nog tot 4,50. Maar dat was iets teveel van het goede. Er volgde dan ook rap een afkoeling tot circa 3,60, niet geheel toevallig gelijk aan de 38,2% Fibo retracement. Vanaf dat niveau proberen de bulls weer op te krabbelen, de candles kleuren inmiddels wit, swingteller op +2, alleen de NBTrade Indicator blijft wat achter. De uptrend kan worden vervolgd.

Daily TTL Setup
Volgens de regels van het Dashboard Beleggen is een Up conditie valide met een bijbehorende Enter Long (EL) coaching aanbeveling. Dit impliceert tevens dat wij, gezien het totaalplaatje, een zogenaamde Daily Turbo Tijd Long Setup kunnen presenteren, ofwel een uitgelezen kans met een uitstekende Risk Reward balk die u in beeld ziet staan. De Setup op de dagkaart, vandaar Daily TTL Setup, behelst een koopkans richting 4,50, mits de koers boven de 3,60 steun blijft liggen.

Tot slot de opmerking dat wij onze TA Coaching Service voortaan zullen splitsen in Daily en Weekly setups, om zo duidelijker aan te geven voor welke beleggers de coaching tip bestemd is.
Tot zo ver de reclameriedel, nu bezien wat de Altice bulls voor ons in petto hebben.

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.