Jawel, u leest het goed, de bulls willen opstijgen, een vooralsnog grillige uptrendfase gaat formeel van start. Een opleving naar de 6-zone behoort tot de mogelijkheden, althans charttechnisch gezien. Ik zal de verwachte vliegroute voor u uitstippelen.

Meer lucht voor de bulls
Ik hoef niet meer te vertellen hoeveel ellende dit fonds heeft meegemaakt. Alles komt tot uiting in een forse koersdaling tot 2,61+ aan toe. Het fonds werd massaal van de hand gedaan en zelfs nu nog wordt door menig analist zeer negatief gesproken over de fundamentele status van AirFrance KLM. Maar charttechnisch is een positieve overgangsfase gaande, waarin de bulls dappere pogingen ondernemen om de koers noordwaarts te stuwen. Is dan eindelijk alle ellende ingeprijsd?

Verse uptrend
In de afgelopen weken dansten de candles al op de vlakke SMA lijn, de candle van deze week lijkt op te springen, waardoor de swingteller op +1 springt en de RSI boven de 50-lijn prikt. Zowaar een UP status volgens de regels van het Dashboard beleggen. Met steun op 4,38+ krijgen de bulls de gelegenheid op te stomen naar de rode strepen op 5,58+ en 5,96+, zeg maar de krap 6,0 zone. Het ziet er allemaal pril en nog wat krakkemikkig uit, maar de intentie is wel duidelijk

Coaching
Voor koopjesjagers en zelfs trendvolgende beleggers zijn de verwachtingen hoopvol. De chart herbergt koopkansen zolang de koers boven 4,38+ noteert. Help de bulls maar een handje, prettige vlucht gewenst.

BNP Paribas Turbo's en Boosters van AIRFRANCE KLM

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.