ING is volop in beweging

Er is de laatste tijd volop aandacht voor de financials en dat zorgt her en der voor flinke bewegingen. Voor ING is er sprake van een opwaarts trendkanaal met stevige zwiepers. Dat biedt kansen, maar betekent ook meer risico. We bekijken de status van de week- en maandgrafiek.

Opwaarts trendkanaal nog intact
Het opwaartse trendkanaal op de maandgrafiek is nog intact voor ING. We zien recent een gematigd hogere top op 13.55 waarna de koers rap afdaalde richting de range uit 2022. Op 9,59 werd een bodem gevonden, met een flinke spike veerde de koers op. Inmiddels staat de koers rond het tussenliggende cluster rond 11. Bij verkoopdruk volgt wellicht nog een tik terug, maar in de basis ligt er wel wat ruimte opwaarts, al dan niet met wat tussenliggende hobbels. In eerste instantie is de zone op krap 13 het eerste target voor de bulls.

Coaching
Nu nog instappen dan maar? De risk/reward laat te wensen over, tenminste als je de koers wat ruimte wil geven, het aandeel is immers flink in beweging. Voor lopende koopposities geldt dat ze kunnen worden aangehouden. Een trailingstop is daarbij een overweging, al dan niet met de daggrafiek als leidraad. Voor nu bezien of de markt hogere niveaus blijft toestaan. Bij signalen van topvorming wellicht wat winst nemen, de markt kan immers onstuimig reageren en het zou zonde zijn om lopende winsten te zien verdampen.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.