Recent mocht ik weer genieten van een échte traditionele pizza in Italië. Houtoven, knapperige dunne bodem, verse ingrediënten, niet te dik belegd, niet te zout en geen knoflookolie die je de volgende ochtend nog proeft. Nee, gewoon zoals het hoort. ‘De pizza’ kan ik hier in Nederland al jaren nauwelijk meer vinden, en al helemaal niet thuisbezorgd. Maar goed, hoe gaat het eigenlijk op de beurs met het aandeel JET dat lange tijd klappen kreeg? Is ook daar de bodem van karton?

Stabilisatie
Alles bij elkaar ziet het er inmiddels allemaal een stuk beter uit voor JET. Charttechnisch welteverstaan, want natuurlijk noteert de koers allang geen 110+ meer. De bodem lijkt nu wel een beetje rond 12 gevormd te zijn. Daar ligt overigens ook de bodem van het Rendement Certificaat, die dus recent langs de rand van de afgrond bewoog. Op de maandgrafiek zien we een witte candle met de horizon op krap 28. Als we inzoomen zien we op de weekgrafiek meerdere tussenliggende niveaus. Er liggen binnen de zijwaartse fase sprake van verschillende plafonds. Rond 17+, 19, 22 en 25 liggen nog tussenliggende horden. Het zijn wellicht niveaus om rekening mee te houden.

 Coaching
Voor offensieve Turbo Long spelers zie ik mogelijk kansen, die duidelijk van tafel zijn onder 12. Rond 14 ligt daarbij nog wat potentiële steun. De koers kan weerstand ondervinden rond de eerder aangegeven niveaus. Bij haperingen is het dan wellicht raadzaam om wat winst te pakken. Maar misschien weet JET zich goed te herpakken en waardeert de markt dat met hogere koersen. Boven 27 ligt op de maandgrafiek dan zelfs ruimte tot grofweg 60. Vooralsnog lijkt dat helaas net als die traditionele pizza op Nederlandse bodem nog ver weg.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Bekijk de BNP Paribas Turbo’s en Boosters

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.