Visie en Tips 2024: ook in de 2e helft een mooi rendement?

Welke kant rollen de beurzen op in de tweede helft van 2024 en halen beleggers net zo een mooi rendement als in de prima eerste helft van het jaar? Hoewel de economie langzaam tot stilstand lijkt te komen en de werkloosheid heel bescheiden oploopt, schetsen de beurzen nog altijd een zonnig beeld. Onder leiding van Janneke Willemse geven beleggingsexperts Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker hun visie op de financiële markten voor de tweede helft van 2024 in relatie tot de belangrijkste macro-economische ontwikkelingen. Ook wordt stilgestaan bij het twintigjarig bestaan van Turbo’s in Nederland. En bespreken onze experts hoe Turbo’s kunnen bijdragen aan een goed renderende beleggingsportefeuille, ook bij een langetermijnbelegging.

Traditioneel vraagt Janneke aan het einde van de webinar naar de kansrijke beleggingen van onze experts: zij geven 9 concrete tips inclusief voorbeelden van producttoepassingen en shortkandidaten.

Het webinar start op woensdag 19 juni om 20:00 uur en duurt tot uiterlijk 21:15 uur. Schrijf u nu direct in! Nog geen webinar account in de omgeving van BNP Paribas? Registreer u dan eerst even.

Meld u aan voor het webinar Visie en Tips 2024