In dit webinar combineren we de inzichten van fundamenteel analist Nico Inberg en technisch analist Nico Bakker. Ze bespreken in dit webinar vijf aandelen waarvan de gasprijs bepalend is voor de koersvorming. Daarnaast leggen Nico en Nico de verschillen uit tussen de beide manieren van analyse.
Twee van de vijf verdienen juist goed aan een hoge gasprijs, terwijl de andere drie juist gaan profiteren als de gasprijs weer daalt. Deze vijf beleggingstips koppelen ze aan een aantal relevante beleggingsproducten van BNP Paribas.

Technisch analist Nico Bakker (BTAC) en fundamenteel analist Nico Inberg (De Aandeelhouder) zijn samen goed voor meer dan vijftig jaar beleggingservaring.

Na afloop van dit webinar heeft u een goed beeld hoe technische en fundamentele analyse elkaar aanvullen en heeft u de mening van de beide Nico’s over deze vijf aandelen op zak!

Is dit webinar iets voor u?
Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring die graag hun beleggingsbeslissingen zelf maken en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten: Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

Schrijf je nú in voor het webinar 5 aandelen die afhankelijk zijn van de gasprijs

Na afloop van het webinar heeft u een interessante watchlist, gevoed door fundamentele en technische analyse, bestemd voor de actieve en dynamische belegger.

Wanneer: maandagavond 26 september om 20.00 uur. Let op: er is maar beperkt plek! Vol=Vol

Meld u aan voor het Online Webinar