De genomineerden voor de Cashcow Awards 2022 zijn bekend! Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? Breng uw stem uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!

Wie is volgens u de beste broker, de beste aanbieder van structured products, de beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker? Per categorie zijn de vijf vaakst genoemde genomineerden geselecteerd (op alfabetische volgorde). U kunt mede bepalen wie er met de Cashcow Awards vandoor zullen gaan door onderstaande vragen te beantwoorden. Het kost niet veel van uw tijd.

De stemming loopt tot en met zaterdag 29 oktober 2022 (12.00 uur). De tien Cashcow Awards worden uitgereikt tijdens de BeleggersFair 2022 op 4 november in de Beurs van Berlage.

Ik ben genomineerd! Klik hier om uw stem uit te brengen….dank!