Bodem in zicht voor FASTNED?

Fastned gaat voor ‘supersnel laden’. In de koers kwam dat tot uiting door de enorme beweging die eind 2020 zichtbaar werd. Maar inmiddels is die stijging weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Toch is er weer een lichtpuntje. De koers beweegt immers in een zone waar zowaar een bodem gezet kan worden. Het is dus de hoogste tijd om de scenario’s te bekijken.

Dalende trend
Lange tijd hobbelde de koers van Fastned in de zone onder 15 euro. Eind 2020 volgde een rappe opmars die de koers binnen een paar maanden naar 110 bracht. Daar was het gedaan met de pret en werd een afdaling ingezet. Inmiddels staat er een bodem op 22,86 en een top op krap 40 net onder de dalende SMA. Het patroon van lagere toppen en lagere bodems lijkt nu gebroken, er moet echter nog wel een hogere bodem geplaatst worden om de reversal een duwtje omhoog te kunnen geven. De zone rond 28+ lijkt daarvoor een mooie plek. Onder 26 ligt een afdaling naar de bodemzone op krap 23 voor de hand.

Coaching
Bij signalen van bodemvorming rond 26/28 kan er wellicht geanticipeerd worden op een stijging met offensieve Turbo Long posities. Hou er daarbij wellicht rekening mee dat de bodem niet zomaar gezet is. Al met al is Fastned dus een prima kandidaat voor een reversal ofwel een rebound. Eerst maar eens kijken of de markt het daarmee eens is.

Heeft u tussentijds vragen over de koersvorming van dit fonds? Via Twitter @TheDailyTurbo informeren wij u graag en houden u verder op de hoogte.

Ga naar de BNP Paribas Turbo’s en Boosters van dit fonds

TA coaching op schrift....

Als extra inspiratiebron voor de actieve belegger staat er iedere week een column in de BNP Paribas Nieuwsbrief. Daarnaast publiceren wij wekelijks op DAH en Belegger.nl.

Dit kan een korte analyse zijn van een interessant aandeel, maar ook een uitgebreider artikel met waardevolle, blijvende achtergrondinformatie op het gebied van technische analyse, waarbij kennisoverdracht centraal staat.